آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۷۲۶۵
این گزارش به روز رسانی می‌شود؛

رقابت‌های کشتی فرنگی جوانان قهرمانی جهان| فرنگی کاران ایران به مصاف حریفان رفتند

رقابت‌های کشتی فرنگی جوانان قهرمانی جهان از صبح امروز (جمعه) در شهر ساماکوف بلغارستان آغاز شد و فرنگی‌کاران کشورمان در اوزان مختلف روی تشک رفتند تا به مصاف رقبای خود بروند.

رقابت‌های کشتی فرنگی جوانان قهرمانی جهان| فرنگی کاران ایران به مصاف حریفان رفتند

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجو، رقابت‌های کشتی فرنگی جوانان قهرمانی جهان از صبح امروز (جمعه) در شهر ساماکوف بلغارستان در حال برگزاری است.

برنامه رقابت‌های امروز جمعه ۳۱ مردادماه به شرح زیر است:

ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۵: شانس مجدد اوزان روز قبل و مسابقات مقدماتی اوزان ۵۵، ۶۷، ۷۲ و ۹۷ کیلوگرم فرنگی

ساعت ۱۷:۴۵ تا ۱۸:۱۵ نیمه نهایی اوزان فوق

ساعت ۱۸:۳۰ تا ۱۹:۳۰: رده بندی و فینال اوزان ۶۰ و ۸۲ کیلوگرم فرنگی

عبدولی گام اول را با نتیجه عالی شروع کرد

کشتی فرنگی جوانان قهرمانی جهان/ در وزن ۶۷ کیلوگرم غلامرضا عبدولی در دور اول به مصاف لوکاس مارسیل از برزیل رفت و با نتیجه ۹ بر ۰ به برتری رسید و در صورت پیروزی رسید نماینده ایران در دور بعد با برنده کشتی گیران گرجستان و چک رو‌به‌رو می‌شود.

 

کد ویدیو

 

محمدیان با شکست مقابل حریف یونانی از صعود به مرحله بعد بازماند

کشتی فرنگی جوانان قهرمانی جهان/در وزن ۷۲ کیلوگرم احمدرضا محمدیان در دور نخست با نتیجه ۳ بر ۱ مغلوب آریوناس کولیتسوپولوس از یونان شد و باید منتظر حضور حریفش در دیدار فینال باشد تا وی نیز بتواند به کار خود در گروه بازنده‌ها ادامه دهد.

 

کد ویدیو

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار